#

Фірма скандального забудовника Карплюка приєдналася до Конфедерації будівельників імені Парцхаладзе (ФОТО)

04.06.2021 11:09
Фірма скандального забудовника Карплюка приєдналася до Конфедерації будівельників імені Парцхаладзе (ФОТО)
Фото з місця події

Товариство "Відважних" увійшло до складу Ради директорів Конфедерації будівельників України (КБУ)

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на спільноту "Товариство "Відважних" у Facebook.

Зазначимо, що Конфедерація будівельників України – це найбільше профільне об’єднання українського бізнесу, до якого входять понад 700 холдингових будівельних компаній і професійних об’єднань.

Рішення про входження "Відважних" до складу КБУ було ухвалене на розширеному засіданні Ради директорів 25 травня 2021 року.

Представлятиме компанію в Раді директорів Конфедерації директор товариства "Відважних" Володимир Співак. Він розповів, що співпраця з Конфедерацією будівельників України – це розширення можливостей діалогу в середовищі будівельного бізнесу.

У засіданні взяли участь Президент КБУ Лев Парцхаладзе, заступниця Міністра розвитку громад і територій України Наталія Козловська, народні депутати України, члени Ради директорів Конфедерації.

У ході засідання були розглянуті проблемні питання, пов’язані з ліцензуванням у будівельній галузі та реформуванням Державної архітектурно-будівельної інспекції України.

Варто додати, що з 2010 року колектив "Відважних" побудував 16 житлових комплексів, у яких вже проживає 10 тис мешканців. Група компаній "Відважних" створила такі проєкти в галузі нерухомості, як ЖК "Новатор", "Варшавський Двір", "Rich Tоwn Буча", "Буча Квартал", "Центральний", "Парковий", "Лісова Буча", "Полтавський", "CENTRAL HOUSE" тощо. Наразі ТОВ "Відважних" будує ЖК "Novator Irpin" та ЖК "Burgundia".

Нагадаємо, що 5 червня в парку Незнайка відбудеться родинне свято "Irpin Family Weekend 2021".


Читати "Моя Київщина" у Facebook