#

Фірма, яка будує дороги на Київщині, виявилася пов’язаною зі скандальним керівником КНДICE, - розслідування Вihus.info

23.09.2021 19:50
Фірма, яка будує дороги на Київщині, виявилася пов’язаною зі скандальним керівником КНДICE, - розслідування Вihus.info
Олександр Рувін

Журналісти Вihus.info з’ясували, що ТОВ "Декс Сіті", яка робить дороги на Київщині, пов’язана з керівником КНДICE Олександром Рувіним та його дружиною Галиною

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на "bihus.info".

Згідно з даними розслідування Вihus.info під назвою "Експерт диявола", від експертиз Київського науково-дослідного інституту судових експертиз, яким керує Олександр Рувін, залежать рішення у найгучніших справах країни – від вбивства Шеремета до оцінки збитків від ахметівського Роттердам+. Олександр Рувін – головний експерт країни, із яким прагнуть дружити всі.

До того ж на дружину головного експерта Галину Рувіну записана низка компаній, однак за даними джерел журналістів у податковій, дивідендів з них вона ніколи не отримувала. Також жінка зареєстрована як ФОП, з чого декларує прибуток з підприємницької діяльності. Вид діяльності – перукарські послуги.

Щодо Київщини, то  ТОВ "Декс Сіті" , яка зареєстрована в селі Безп'ятне Васильківського району, отримувала тендери на будівництво доріг у регіоні. І для цього купляла асфальт саме у цих заводів, де працює Рувіна. У 2019 році правоохоронці запідозрили фірму в розтраті через те, що асфальтне покриття було неякісно покладено. А експертизу, яка мала б бути визначити, чи якісно його поклали призначили в КНДІСЕ, яким керує її чоловік.

Тому журналісти завдалися логічним питання:

Чи це нормально, що твої експерти роблять оцінку по клієнтах твоєї дружини?

Нагадаємо, що в рамках програми "Велике будівництво" продовжують "зшивати" якісними автошляхами населені пункти, зокрема зараз триває капітальний ремонт дороги С101301 Круглик-Кременище-Ходосівка.


Читати "Моя Київщина" у Telegram