#

ФК "Колос" передав правоохоронцям Білоцерківщини автомобіль

12.07.2022 17:00
ФК "Колос" передав правоохоронцям Білоцерківщини автомобіль
Фото з місця події

Сьогодні, 12 липня, Білоцерківське районе управління поліції отримало від президента ФК «Колос» Андрія Засухи потрібний подарунок - автомобіль Renault Logan

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на сторінку "fckoloskovalivka" у Instagram.

У дописі зауважується, що даним подарунком ФК "Колос" та його президент Андрій Засуха вкотре продемонстрували свій патріотизм та єднання з державою.

Андрій Засуха зі свого боку зауважив:

Усі знають, що Україна зараз переживає важки часи і тому підтримувати державу, як ЗСУ так і національну поліцію, нині вкрай важливо. Дякувати Богу та нашим ЗСУ, у нас сьогодні така можливість є, тому ми допомагали і будемо допомагати і надалі, як можемо.

Також було вказано, що ФК "Колос" із перших днів військової агресії Росії всіляко допомагає ЗСУ та цивільному населенню.  Вони вказали, що військовим раніше передано 3 позашляховики, 9 автомобілів різного плану (вантажівки, позашляховики), сотні тисяч гривень грошової допомоги та багато іншого, а ще було видано десятки тон гуманітарної допомоги для вимушених переселенців.

Нагадаємо, що волонтери із Броварів, Ярослав та Тетяна Добрівські, продовжують збирати кошти для забезпечення всім необхідним бійців на передовій.

Читати "Моя Київщина" у Telegram