#

ФК "Колос" передав важливу допомогу на запит Міністерства оборони (ФОТО)

19.03.2022 16:24
ФК "Колос" передав важливу допомогу на запит Міністерства оборони (ФОТО)
Андрій Засуха передав чергову партію допомоги армії

Президент футбольного клубу "Колос" Андрій Засуха повідомив про черговий етап допомоги українським військовим та територіальним громадам області

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина".

До президента футбольного клубу "Колос" Андрія Засухи звернулися представники Міністерства оборони України з проханням забезпечити потреби армії. Зокрема з початком бойових дій стала гостра необхідність у купівлі трьох шоломів із біноклями нічного бачення "BNVD-16-2000" вартістю 46500 євро.


Окрім того, функціонери "Колосу" отримали запит на оплату закупівлі двох квадрокоптерів "DJI Mavic 3" загальною вартістю 161 589 гривень. Також закуплено патрони Sellier & Bellot FMJ.223 Rem 55 g на суму 175 000 гривень.


На потреби Збройних Сил України також передано автомобілі, зокрема шість автомобілів ГАЗ та три автомобілі УАЗ.



Нагадаємо, що президент футбольного клубу "Колос" Андрій Засуха та весь колектив агрофірми "Світанок" із перших днів війни роблять все можливе для забезпечення гуманітарною допомогою пологових будинків, де попри все продовжують народжуватися маленькі українці. Персонал закладів та породілей намагаються забезпечити всім необхідним, щоб не було потреби покидати безпечні укриття.

Читати "Моя Київщина" у Telegram