#

Фонд "Діти Героїв" допоможе дітям, які втратили батьків під час війни: контакти (ФОТО)

13.05.2022 16:15
Фонд "Діти Героїв" допоможе дітям, які втратили батьків під час війни: контакти (ФОТО)
Фото з мережі Інтернет

Благодіний фонд "Діти Героїв" надає фінансову, гуманітарну та психологічну допомогу дітям, які втратили одного або обох батьків під час російсько-української війни

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина".

Окрім фінансової, психологічної та гуманітарної підтримки, фонд також сприяє в отриманні освіти, реалізації творчого потенціалу дитини тощо. Наразі команда Фонду надає допомогу для близько ста підопічних, але вони хочуть і можуть опікуватися більшою кількістю дітей.

Заснували благодійний фонд Даніїл Пасько та Антоніна Головач разом із комендами інвестиційної компанії Diligent Capital Partners (DCP) та Edinstvo Group. Завданням команди Фонду є створення умов фізичної та психологічної безпеки для дітей. Фахівці зобов’язуються дбати їхнє навчання і розвиток до досягнення 18-річчя.

Тому, зараз Фонд шукає дітей, які потребують допомоги та підтримки:

Якщо ви знаєте дітей, які потребують допомоги, або ж ваша родина опинилася у складній ситуації – повідомте Фонду і про них/вас подбають.

Зв'язатися з Фондом "Діти Героїв" можна так:

Повідомити про постраждалих дітей можна за покликанням: https://forms.gle/ESgiZhQdmF4sbPcQ6.  Долучитися до фінансової допомоги дiтям: https://childrenofheroes.com/donate.  

Щоб стати волонтером Фонду, варто перейти за покликаннам: https://forms.gle/6gNbpHoC3qvLExq99.

Нагадаємо, що із 12 до 19 травня в Українському центрі оцінювання якостi освіти працюватиме спеціальна "гаряча лінія" для вступників.



Читати "Моя Київщина" у Facebook