#

Фото дня: байдужість до безпеки громадян - Київоблавтодор "забув" почистити сніг на небезпечному перехресті

18.01.2022 12:20
Фото дня: байдужість до безпеки громадян - Київоблавтодор "забув" почистити сніг на небезпечному перехресті
Фото з місця подій

Після нічного снігопаду станом на 11:00 18 січня на Одеській трасі не прибраний сніг. Це аварійно небезпечне перехрестя у Чабанах

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина".

На перехресті у селищі Чабани регулярно трапляються серйозні автопригоди, зокрема, й через розташований там небезпечний світлофор, який іноді може не працювати. Саме там трапилася резонансна ДТП, де уповноважений з прав дитини при Президенті України проїхав на червоне світло світлофора.

Також, у вересні 2021 року на перехресті у вантажівку врізався легковик, й вона перекинулася. У той же день там трапилася ще одна аварія – зіткнулися легковик Ravon, за кермом якого перебував 35-річний майор поліції, та вантажівка DAF. Унаслідок ДТП поліцейський отримав серйозні травми і потрапив до реанімації.

У свою чергу, "Укравтодор" сьогодні повідомив, що у Київській області на дорогах державного значення ведеться очистка та обробка покриття протиожеледними матеріалами. Там підсумовують, що проїзд автошляхами області забезпечено. Проте, у Чабанах на трасі продовжує лежати сніг.

Читати "Моя Київщина" у Facebook