#

Фото дня: депутати Київської обласної ради на 100% ігнорують карантинні обмеження

24.11.2021 14:50
Фото дня: депутати Київської обласної ради на 100% ігнорують карантинні обмеження
Фото з місця подій

Сьогодні, 24 листопада, на засіданні чергової сьомої сесії Київської обласної ради VIII скликання усі депутати працювали без дотримання карантинних обмежень

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на допис Владислава Альохіна у Facebook.

На сьогодні, в умовах стрімкого поширення коронавірусної інфекції по всій країні діють строгі карантинні обмеження. Зокрема, для того, щоб мати змогу скористатися громадським транспортом, громадянам необхідно показати сертифікат про щеплення.

Проте, на засіданні Київської облради жоден із присутніх депутатів не одягнув захисної маски і не намагався дотриматися соціальної дистанції.

Учора, 23 листопада, під час розгляду бюджетною комісією змін до бюджету 2021 року, усі присутні, знову ж таки, були без засобів захисту. Засідання постійної комісії із питань екології, також, пройшло у без соціального дистанціювання і використання захисних масок.

Зазначимо, що депутати навіть не намагаються приховати факт недотримання карантинних обмежень, а залюбки діляться фотогографіями із засідань у соцмережах.

Нагадаємо, що заступник голови Київської облдержадміністрації Олег Торкунов розповів про ситуацію з COVID-хворими у лікарнях Київщини.






Читати "Моя Київщина" у Telegram