#

Фото дня: Губернатор-невдаха Бно-Айріян рекламує свою критику Зеленського (ФОТО)

20.07.2020 10:00
Фото дня: Губернатор-невдаха Бно-Айріян рекламує свою критику Зеленського (ФОТО)
Михайло Бно-Айріян

У мережі Інтернет з’явилася реклама допису колишнього губернатора Київщини Михайла Бно-Айріяна, у якому він критикує діяльність президента Володимира Зеленського

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина".

Нагадаємо, що в липні минулого року Президент України призначив Михайла Бно-Айріяна на посаду голови Київської ОДА. Тоді Зеленський назвав його "нормальним представником, який нормально розбирається". Сам ексгубернатор казав, що це призначення варто називати виключенням із правил, адже він не був "ставлеником ні олігархічних груп, ні близьким до влади і будь-яких інших кланів".

Однак, за словами чоловіка, за чотири місяці він вирішив залишити свою посаду , оскільки не мав наміру банально заробляти на політиці. Окрім цього, Михайло Бно-Айріян назвав основну помилку Зеленського . За словами ексгубернатора, Володимир Зеленський або змирився або не хоче поміняти систему, в якій став би можливий прихід на відповідальні пости тих, хто хоче і готовий чесно міняти країну разом з ним.

Зараз цей допис політика рекламується у соціальних мережах.

Нагадаємо, що в соціальній мережі Facebоok з’явився допис про те, що міський голова міста Біла Церква має намір балотуватися в мери від партії Ігоря Коломойського.


Читати "Моя Київщина" у Facebook