#

Фото дня: Миронівська дорога – розбита і "свята" (ФОТО)

13.04.2018 10:58
Фото дня: Миронівська дорога – розбита і "свята" (ФОТО)

Сьогодні, 13 квітня, із соціальних мереж стало відомо, що жителі Миронівщини жаліються на розбиті дороги

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на допис Yuliia Kalaida в групі "Миронівські Вісті" у Facebook.

"Ця "ямка" чітко характеризує якість наших доріг!!!І те, що буде з усіма, хто ризикує по них їздити більше 20км/год!!!", - йдеться в повідомленні.

"Те, що якийсь "високоінтелектуальний водій" багатотонової вантажівки розіб'ється, коли летить під 100 по цій дорозі (так, є такі), то це одне. А те, що він злетить з цієї дороги прямо комусь в кімнату - справа зовсім інша!", - попереджає Юлія.

Також автор допису звернувся до представників влади, - "Ви хоча б іноді думали про результати вашої "діяльності". Хоча б просто не доводьте до трагедії своєю недалекоглядністю і невмінням прогнозувати не те, що на рік вперед, а на місяць".

"Замість того, щоб поставити якийсь знак попередження, що попереду халепа, були камінці см 25 в діаметрі за метр від "ямки". І було "весело" - замість того, щоб просто попасти в яму, "льотчики" наліталі ще на каміння і на закуску - в яму...", - обурюються мешканці Миронівки в коментарях.

Як повідомляють місцеві жителі, ця ділянка дороги знаходиться біля зупинки, і стояти на ній неможливо, через те, що об'їжджаючи ями, водії змушені проїжджати досить близько від зупинки – що є небезпечно!

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: