#

Фото дня: звільнена заступниця голови Київської ОДА рекламує сезонні хвороби

24.09.2021 08:50
Фото дня: звільнена заступниця голови Київської ОДА рекламує сезонні хвороби
Фото з місця події

У соціальних мережах громадська організація "КиеввВласть" рекламує допис Тетяни Щербак, яка закликає всіх вакцинуватися

 Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина".

У своєму дописі, який поширює у соціальних мережах новостворена фейкова громадська організація "КиеввВласть", Тетяна Щербак розповідає про важливість вакцинації та закликає її робити.

Варто нагадатися, що  29 грудня 2020 року жінку було призначено на посаду заступника голови Київської обласної державної адміністрації.

Також слід зауважити, що з 2006 по 2007 рік вонапрацювала в ТОВ "Торговельно-фінансова група "Прайд". Потім до 2008 року займала посаду директора салону ТОВ "Автоцентр-Київ".

Із 2008 по 2011 рік була начальником відділу спеціалізованого транспорту ТОВ "ICC – Україна", а по 2014 рік працювала начальником відділу збуту ДП "Українська Правова Інформація", начальник відділу збуту та передплати ТОВ "Професійні видання" і економістом зі збуту ТОВ "Б’юті Бутік Україна" .

Як повідомив нашому виданню один із опозиційних депутатів облради, вже усі на площі Лесі Українки 1 знають, що пані пішла у відпустку, з якої її вже не чекають.

Нагадаємо, що 23 вересня Київщина перейшла до " жовтої" зони епідемічної небезпеки, проте дитсадки, 1-4 класи шкіл і спеціальні заклади освіти працюватимуть у штатному режиму.



Читати "Моя Київщина" у Telegram