#

Фракція "Слуга народу" підтримає виключення депутата Олександра Дубінського, – нардеп Веніславський

28.01.2021 18:50
Фракція "Слуга народу" підтримає виключення депутата Олександра Дубінського, – нардеп Веніславський
Олександр Дубінський

Народний депутат від "Слуги народу" і представник президента в КСУ Федір Веніславський вважає, що фракція підтримає виключення депутата Олександра Дубінського, проти якого запровадили санкції США

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на "Еспресо".

Я переконаний, що санкції проти пана Дубінського цілком обґрунтовані і мають достатню кількість доказів. І наша фракція чудово розуміє, до яких наслідків це може призвести, якщо не буде відповідної реакції. З огляду на цей факт, я переконаний, що у фракції знайдеться достатня кількість голосів, щоб тимчасово виключити Олександра Дубінського з фракції "Слуга народу". Особисто я буду голосувати за це, – заявив Веніславський в ефірі "Еспресо.TV".

За його словами, в партії також підтримають призначення Юрія Вітренка міністром енергетики.

Під час першого голосування багато народних депутатів не голосували за призначення Вітренка, керуючись аргументами, оприлюдненими в ЗМІ. Зокрема, про премії пана Вітренка від НАК "Нафтогаз". На останній зустрічі пан Вітренко зміг переконати народних депутатів. Він чітко пояснив, якого плану буде дотримуватися у сфері розвитку енергетики. Саме це і збільшило підтримку серед депутатів нашої фракції на його користь, – наголосив він.

Нагадаємо, що через санкції, які ввели США проти Дубінського, YouTube видалив канал, який належав ексжурналісту.

Читати "Моя Київщина" у Telegram