#

Фронтмен відомого рок-гурту допомагає родині з Ірпеня (ВІДЕО)

19.08.2020 08:45
Фронтмен відомого рок-гурту допомагає родині з Ірпеня (ВІДЕО)
Фото з першоджерела

Знаменитий український рок-музикант, фронтмен гурту "Скай", засновник благодійного фонду "Подаруй світло" Олег Собчук вирішив допомогти родині Чаплюків з Ірпеня, які борються за життя своєї 8-річної доньки

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на "ITV".

На свій молодий вік ірпінська родина Чаплюків пізнала вже багато горя. 10 років пройшли для них у виснажливій боротьбі за життя своїх дітей.

Наразі вони борються за життя своєї 8-річної доньки Михайлини, яка вже пережила п'ять операцій на головному мозку.

При народженні жодних скарг на стан здоров’я у дівчинки не було, однак у два роки в неї почалися приступи епілепсії.

Коли у Михайлини стався перший епістатус, опівночі приїхала швидка, нас забрали в реанімацію… Виходить лікар і каже: "Ну, тримайтесь. До ранку вона не доживе…", – болісно згадує мама дівчинки Альона.

На щастя, прогнози лікарів щодо Михайлини не справдилися. Однак на цьому випробування для родини не закінчилися: у їхнього старшого сина виявили злоякісну пухлину.

Сказати, що в мене земля провалилася з-під ніг – це нічого не сказати. Виявилося, що у Міші рідкісне онкологічне захворювання – альвеолярна рабдоміосаркома. Вона дуже рідкісна і дуже агресивна, – розповідає жінка.

У той час сім’я Чаплюків розривалася між двома важкохворими дітьми. Та недуга все ж забрала сина. Роки боротьби з хворобою дали батькам розуміння, що саме потрібно їхній донечці. І впевненість, що стан її можна покращити.

Очевидно, що підтримка здоров’я дівчинки щодня потребує дороговартісних препаратів та особливого харчування. Для сім’ї такі витрати непосильні. Вона звертається до небайдужих людей по допомогу і дуже сподівається на підтримку.

Підтримати родину Чаплюків вирішив відомий український рок-музикант, фронтмен гурту "СКАЙ", засновник благодійного фонду "Подаруй світло" Олег Собчук.

Благодійну допомогу можна перерахувати на картку "Приватбанку" 4731 2191 0939 0645 (Чаплюк Альона Володимирівна).

Нагадаємо, що Верховний Суд України відмовив міським радам Переяслава та Ірпеня в оскарженні скандальної постанови Кабміну, якою було ліквідовано райони області.



Читати "Моя Київщина" у Facebook