#

Футболісти з Кагарлика здобули перемогу на Всеукраїнському турнірі

15.04.2018 13:18
Футболісти з Кагарлика здобули перемогу на Всеукраїнському турнірі

У суботу, 13 квітня на стадіоні КЗ КРР «ФОК Кагарличчини» відбулося нагородження команди хлопців ДЮСШ 2009-2010 р.н., яка здобула перемогу у Всеукраїнському турнірі з футзалу «Кубок чемпіонів», який відбувся 1-3 квітня в Тернополі

Про це повідомляє "Моя Київщина" з посиланням на сайт Кагарлицької міської ради

Голова Кагарлицької районної державної адміністрації Роман Коваленко привітав команду з перемогою, побажав спортсменам успіхів, впевненості у своїх силах, ніколи не зупинятись на досягнутому та подальших спортивних вершин, які прославлятимуть Кагарличчину та вручив команді комплект футбольних гетрів.

Також хлопців привітав Кагарлицький міський голова Олександр Панюта, який вручив тренеру команди сертифікат на суму 1000 грн. для придбання спортивного інвентарю.

Участь у заході взяли голова Кагарлицької районної ради Іван Семцов, заступник голови Кагарлицької районної державної адміністрації Світлана Синюк, секретар Кагарлицької міської ради Любов Коваль і завідувач сектору молоді та спорту РДА Сергій Кукош.

До слова, участь в турнірі брали 10 команд із різних областей України. Київську область на турнірі представляла команда з Кагарлика на чолі з тренером Кагарлицької дитячо-юнацької спортивної школи Свиридченком Романом Михайловичем. Кагарличани протягом турніру впевнено, без поразок та нічиїх здобули п’ять перемог і посіли найвищий щабель змагань – 1 місце. Кращими гравцями турніру визнано двох юних кагарличан – Цебенка Назара та Петленка Артема.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: