#

Голова "Євросолідарності" у Київоблраді забудує стадіон у столиці (ФОТО)

23.04.2021 09:47
Голова "Євросолідарності" у Київоблраді забудує стадіон у столиці (ФОТО)
Фото з мережі Інтернет

Голова фракції "Європейська Солідарність" у Київській облраді Георгій Цагареішвілі побудує ЖК на місці столичного стадіону  

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на допис Олега Симороза у Facebook.

Зазначимо, що більшість депутатів Київської міської ради проголосували "ЗА" передачу стадіону ТОВ "Наука-Комфорт" для будівництва багатоквартирного житлового будинку.

Голосували "ЗА" відповідне рішення депутати з фракцій:

  • Європейська солідарність;
  • УДАР Віталія Кличка;
  • ВО "Батьківщина";
  • Слуга народу;
  • ОПЗЖ;
  • Голос.

У проєкті рішення передбачається передача "Наука-Комфорт" в оренду на 5 років ділянки площею 3,11 га по вулиці Академіка Вернадського, 32, у Святошинському районі для будівництва житлового комплексу з об’єктами соціального та громадського призначення.

Варто додати, що при цьому відбувається зміна цільового призначення ділянки з "будівництва та обслуговування об’єктів фізичної культури і спорту" на "будівництво житлового комплексу".

ТОВ "Наука-Комфорт" створене у квітні 2014 року. Кінцевими бенефіціарними власниками якого є Володимир і Світлана Клименки, а також Георгій Цагареішвілі, двоюрідний брат колишнього заступника міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Льва Парцхаладзе.

Нагадаємо, що 21 квітня близько 12:00 на 126 км траси Київ – Харків сталась ДТП із постраждалими.


Читати "Моя Київщина" у Telegram