#

Голова Київоблради обговорила проблеми прав людини з представником парламенту (ФОТО)

16.06.2021 18:25
Голова Київоблради обговорила проблеми прав людини з представником парламенту (ФОТО)
Фото з місця події

Голови Київоблради Наталія Гунько провела зустріч з Представником Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини в північних областях Вікторією Пєховою

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на сторінку Тетяни Семенової у Facebook.

Зазначають, що область має випадки порушення прав людини при отриманні інформації, не всі ОТГ, органи місцевого самоврядування, структури  на їхній території, надають її, так як пердбачено законодавством.

Під час спілкування мова йшла і про право на дороговартісне лікування, насамперед людей з орфанними захворюваннями, пільгові перевезення, боротьбу з ліквідацією заробітної плати в Україні, перебування осіб примусового утримання, булінг у школах та родинах, тощо.

На зустрічі домовилися проводити просвітницькі заходи для представників ОТГ, зробити їх системними, пояснювати, як уникати тих чи інших помилок, долучати депутатів до вирішення багатьох проблем на місцях.

Нагадаємо, що архівісти Київщини разом з Регіональним центром підвищення кваліфікації Київської області розпочали інформаційно-комунікаційний марафон у форматі відкритого простору "АРХІВИ КИЇВЩИНИ-2022".



Читати "Моя Київщина" у Telegram