#

Голова Київської ОДА Чернишов провів пресконференцію "100 днів" (ВІДЕО)

17.02.2020 11:10
Голова Київської ОДА Чернишов провів пресконференцію "100 днів" (ВІДЕО)
Олексій Чернишов

У четвер, 13 лютого, відбулася пресконференція голови Київської обласної державної адміністрації Олексія Чернишова "100 днів"

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина".

У своєму звіті голова Київської ОДА Олексій Чернишов торкнувся питань первинного перезавантаження влади та децентралізації, зазначивши, що Київська область першою в країні подала на затвердження Кабміну перспективний план розвитку. За його словами, наразі розпочато реорганізацію структур, котра призведе до кадрових рішень та скорочень і зробить структуру управління областю більш гнучкою та ефективною.

Також голова КОДА зупинився на питаннях соціальної сфери, нагадавши, що роботу почав саме з виконання доручень президента, зокрема відносно реконструкції Бориспільської багатопрофільної лікарні інтенсивного лікування. Наразі в лікарні реалізується повний проєкт реконструкції вартістю 115 мільйонів гривень, який контролюється обласною адміністрацією і, як обіцяє голова КОДА, буде завершений вчасно. Велика увага наразі приділяється і питанням освіти, зокрема середнім школам, яких в Київській області не вистачає.

Окремо говорив керівник регіону і про кадрову політику, назвавши неприпустимою для державного управління ситуацію протистояння виконавчої та представницької гілок влади, яке на Київщині спостерігалося ще минулого року. Також звернув увагу Чернишов і на те, що апарат обласної держадміністрації нараховує 740 осіб.

Нагадаємо, що у період з 17 по 21 лютого у Білій Церкві та прилеглих районах Київської області розпочинаються масштабні антитерористичні навчання.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: