#

Голова Київської ОДА відвідав відремонтований дитсадок у Вишневому (ФОТО)

03.12.2021 13:50
Голова Київської ОДА відвідав відремонтований дитсадок у Вишневому (ФОТО)
Фото з місця події

У місті Вишневе до дитсадку "Намистинка" завітав голова Київської ОДА Василь Володін

Як повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на пресслужбу Київської ОДА, дитсадок було капітально відремонтовано в рамах програми Президента "Велике будівництво".

Разом з очільником Київщини садок відвідали, оглянули результати виконаних робіт та поспілкувалися з колективом та вихованцями голова Бучанської районної державної адміністрації Микола Ляшенко та міський голова Вишневого Ілля Діков, депутати Київської обласної ради.

Голова ОДА Василь Володін сказав:

За останні два роки ми значно покращили ситуацію з навчальними закладами області, в точу числі в рамках програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво». Відкриття садочків займає в цьому переліку надважливе значення. Адже наші міста зростають, збільшується кількість молодих родин, а відтак, і діточок.

Далі говориться, що в межаз капремонту було збільшено до 10 кількість груп; проведено термомодернізацію всієї будівлі, зроблено новий дах, замінені всі вікна на металопластикові, утеплено цоколь, оновлені всі входи – забезпечений безбар’єрний доступ. Також було встановлено пожежну сигналізацію, систему відеоспостереження, систему контролю загазованості в підвалах та громовідвід. Харчоблок та пральня обладнані усім необхідним сучасним обладнанням. Усі наявні в закладі комп’ютери підключені до високошвидкісної мережі Інтернет, є мережа «Wi-Fi» з безкоштовним доступом.

Окрім обладнання сучасних навчальних приміщень, виконано благоустрій території, встановлено новий паркан та освітлення, нові дитячі майданчики, облаштовано великий новий спортивний майданчик з резиновим покриттям.

На завершення Василь Володін зауважив:

Переконаний, усі 278 вихованців та 44 працівники будуть задоволені своїм новим садочком.  А в нас попереду ще багато планів. Усі діти Київщини мають навчатися та виховуватись у сучасних, комфортних умовах.

Нагадаємо, що у Вишневому вирубують "непотрібні" дерева, замість яких установлюють стенди з рекламними оголошеннями.



Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: