#

Голова КОДА перевірив перебіг ремонту доріг у Гостомелі (ФОТО)

28.08.2020 10:30
Голова КОДА перевірив перебіг ремонту доріг у Гостомелі (ФОТО)
Фото з місця події

Василь Володін завітав до Гостомеля аби перевірити, на якому етапі ремонт доріг

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на допис Василя Володіна у Facebook.

Встиг побувати на двох об‘єктах. На вулиці Яровій процес у розпалі, але зробити треба ще багато. Домовилися з підрядником за 10 днів завершити укладати перший шар асфальту. Таким чином, забезпечимо рух транспорту по цій вулиці, – зазначив Володін.

Ситуація на вулиці Рекунова,що веде до школи, набагато складніша. Тут заплановано ремонт дороги з прокладкою всіх комунікацій – водопроводу, каналізації та зливної каналізації. Очільник КОДА був обурений, адже роботи майже зупинилися.

Спілкувався з мешканцями, які справедливо скаржаться на незручності та гармидер коло своїх домівок. Літні люди взагалі не можуть вийти з двору. З першого вересня учні підуть до школи саме цією дорогою. Тому поставив підрядникам завдання терміново поновити роботи з ремонту дороги. Крім того, підрядники мають зустрітися з мешканцями вулиці та відповісти на всі їх питання, а їх накопичилося багато. Планую перевірити виконання за 10 днів – додав Володін.

Нагадаємо, що у мережі Інтернет опублікували список міст Київщини, у яких з 31 серпня будуть діяти карантинні правила для "оранжевої" та "жовтої" зон.



Читати "Моя Київщина" у Facebook