#

Голова КОДА підбив підсумки реалізації програми "Велике будівництво-2021" на Київщині (ВІДЕО)

21.01.2022 11:50
Голова КОДА підбив підсумки реалізації програми "Велике будівництво-2021" на Київщині (ВІДЕО)
Василь Володін

Очільник облдержадміністрації Василь Володін проінформував про ключові досягнення в розвитку соціальної інфраструктури впродовж минулого року в рамах програми "Велике будівництво"

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина".

Зазначимо, що велику увагу було приділено вдосконаленню освітньої інфраструктури. Тож, як запевнив Василь Володін, Київщині є чим пишатися. Не залишилась поза увагою і медична сфера, яка поповнилася сучасними медзакладами з новітнім обладнанням.

Протягом минулого року також посилювався розвиток спортивної інфраструктури. Відтак у громадах запустили в роботу активні парки та реконструювали спортивні об’єкти, які вже існували.

Крім цього, завдяки програмі "Велике будівництво" на Київщини в 2021 році облаштували майже 150 км доріг державного значення та майже 82 км місцевого значення. Окремо Василь Володін зупинився на будівництві обхідної дороги, яка є важливим інфраструктурним об’єктом столичного регіону.

Підсумовуючи результати реалізації програми "Велике будівництво", Василь Володін зазначив, що на 2022 рік плани є не менш амбітними, адже об’єкти вже обрані і щодо багатьох з них пройшли тендерні процедури.

Нагадаємо, що за 2021 рік у пристоличному регіоні відкрили вісім сільських амбулаторій і ще шість приймальних відділень у опорних лікарнях.


Читати "Моя Київщина" у Telegram