#

Голова КОДА побував у центрах масової вакцинації Київщини (ФОТО)

14.06.2021 10:00
Голова КОДА побував у центрах масової вакцинації Київщини (ФОТО)
Фото з місця події

Учора, 13 червня, голова Київської обласної держадміністрації Василь Володін побував у центрах масової вакцинації Київщини в Броварах та Білій Церкві

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на сторінку Василя Володіна у фейсбуці.

У Білій Церкві Володін відвідав пункт разом із міською владою: головою Геннадієм Диким, його першим заступником Інною Новогребельською та секретарем міської ради Дмитром Киришуном.

Разом побачили, що є можливість покращення роботи центру і домовились зробити це до кінця сьогоднішнього дня. Звернув увагу на важливості проведення інформаційної компанії. Чим більше жителів міста та всього району дізнаються про роботу центру, тим більше зможемо вакцинувати. Це наше головне завдання.

Також голова КОДА повідомив, що вчора у Броварах і Білій Церкві щеплення проти коронавірусу отримали більше 1500 жителів. Тому, щоб вакцинувати більше людей, було вирішено продовжити роботу центрів масової вакцинації до 20:00.

На наступні вихідні плануємо відкриття нових центрів. Де саме - визначимо після аналізу вакцинальної кампанії на цих вихідних.

Нагадаємо, що 1500жителів Білої Церкви та Броварів вакцинувалися від коронавірусу за перший день роботи центрів масової вакцинації.


Читати "Моя Київщина" у Telegram