#

Голова КОДА привітав працівників органів місцевого самоврядування з професійним святом

07.12.2021 13:00
Голова КОДА привітав працівників органів місцевого самоврядування з професійним святом
Фото з мережі Інтернет

Сьогодні, 7 грудня, із нагоди Дня місцевого самоврядування очільник Київської ОДА Василь Володін привітав причетних до цього свята

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на пресслужбу КОДА.

Зазначимо, що Київщина складається з 69-ти громад. Так, Василь Володін щиро побажав, щоб кожна була успішною та заможною.

Очільник КОДА запевняє, що завжди готовий підтримати всі ідеї та ініціативи щодо розвитку пристоличного регіону. Він подякував усім представникам місцевого самоврядування Київської області за ефективну роботу:

Щодня до вас звертаються люди, ви відстоюєте їхні інтереси та допомагаєте їм. Закликаю вас і надалі працювати за таким принципом і робити життя на довірених вам територіях комфортнішим.

Володін розповів, що вже зроблено в цьому напрямі, але, безумовно, ще є над чим працювати. Тож побажав сил на реалізацію всіх планів, здоров’я, підтримки та добробуту. Він додав:

У свято бажаю, щоб ми і далі прогресивно розвивали Київщину та розбудовували сильні й економічно потужні громади із сучасним простором для життя і відпочинку.

Нагадаємо, що політика із Київщини Валерія Карпунцова було обрано віце-президентом Асоціації народних депутатів України.

Читати "Моя Київщина" у Telegram