#

Голова КОДА привітав представників туристичної сфери з професійним святом

27.09.2021 12:24
Голова КОДА привітав представників туристичної сфери з професійним святом
Фото з мережі інтернет

Очільник КОДА Василь Володін привітав представників туристичної галузі зі святом

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на пресслужбу КОДА.

Василь Володін розповів, що День туризму запровадила ще в 1979 році Генеральна асамблея Всесвітньої туристичної організації і з того часу він відзначається щорічно в багатьох країнах світу, у тому числі й в Україні.

Розвиток туризму тісно пов’язаний із інфраструктурою, економікою та інвестиціями. Чим кращі умови регіон пропонує, тим більше туристів його відвідує. Очільник КОДА пишається, що Київщина в цьому напрямі активно працює і вдосконалюється.

Він запевняє, що відбувається популяризація не лише зовнішнього, а ще й внутрішнього туризму, адже Київська область має так багато дивовижних і красивих місць. На Київщині цікаво всім: і людям, які хочуть насолодитись природою, і тим, хто захоплюється історією, і тим, хто цінує крафтові продукти, а також тим, хто обожнює гастротуризм.  І це далеко не весь перелік.

Усім представникам туристичної сфери Володін побажав:

Тож у професійне свято я хочу побажати всім представникам нашої туристичної сфери завжди мати бажання відкривати для себе нові горизонти та відшукувати унікальні місця. Завдяки вам нашу Київщину з нового боку відкриває для себе  все більше й більше людей. Тож нехай у вас і надалі вистачає енергії та сил тримати таку планку.

Нагадаємо, що 25 вересня Горенка відсвяткувала День села.

Читати "Моя Київщина" у Telegram