#

Голова КОВА зустрівся із жителями звільненої Поліської громади

17.05.2022 20:00
Голова КОВА зустрівся із жителями звільненої Поліської громади
Фото з місця події

Очільник Київської ОВА Олександр Павлюк разом із куратором гуманітарного напрямку Олексієм Кулебою провели робочі наради у деокупованих Поліській громаді та селищі Красятичі Вишгородського району

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на пресслужбу КОВА.

Упродовж дня Олександр Павлюк і Олексій Кулеба провели виїзні наради в селищах Красятичі та Іванків, а також у селах Мар’янівка, Луговики, Розважів і Кухарі.

Під час зустрічі із жителями та працівниками місцевого самоврядування обговорили питання, що стосуються відновлення інфраструктури, діяльності гуманітарного штабу, розмінування території, роботи моніторингових груп, які фіксують зруйноване житло, компенсації населенню, взаємодії та організації роботи на місцевому рівні.

Голова КОВА прокоментував:

Ми робимо все необхідне аби люди повернулися до нормального життя. Проблем вистачає. Та Київщина, це одна велика громада, одна родина і все будемо вирішувати тільки разом. Наша мета – дійти до кожної окремої сім’ї, зрозуміти їх потреби та допомогти в найкоротші строки. Тому ми проводимо такі наради, аби почути кожну думку. Це дуже важливо. Тільки так зможемо правильно вирішити всі питання.

Слідкуйте за новинами "Моя Київщина" у Telegram.

Нагадаємо, що на Вишгородщині ексгумували тіло чоловіка, розстріляного орками ще у другий день війни.

Читати "Моя Київщина" у Facebook