#

Голова Обухівської РДА відзначив найкращих поліцейських громади (ФОТО)

07.07.2021 09:12
Голова Обухівської РДА відзначив найкращих поліцейських громади (ФОТО)
Фото з місця події

Із нагоди Дня Національної поліції України в Обухові відбулися урочистості, під час яких було відзначено тих, хто робить вагомий внесок у забезпечення миру і спокою в суспільстві

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина"  з покликанням на пресслужбу Обухівської районної державної адміністрації.

Представників поліції вітали начальник Обухівського районного управління поліції головного управління національної поліції в Київській області, полковник поліції Олег Петренко, голова Обухівської районної державної адміністрації Олександр Гомон, голова Обухівської районної ради Антон Карманов, Обухівський міський голова Олександр Левченко, заступник Українського міського голови Агнеса Олкова-Міхницька.

Голова Обухівської РДА Олександр ГОМОН у своєму вітанні зазначив:

Професія працівника поліції – це професія мужніх, вольових та енергійних людей, які прагнуть справедливості і порядку, керуючись виключно Законом. Від імені районної адміністраціі, від імені жителів Обухівщини і від себе особисто бажаю Вам, Вашим рідним та близьким мирного неба, міцного здоров’я та успіхів у службі на благо Українського народу!

Депутат Обухівської районної ради Степан Дойчук та депутат Київської обласної ради Сергій Левченко подарували поліціянтам декілька комплектів комп’ютерної техніки.

За сумлінне виконання службових обов’язків, значний особистий внесок у справу боротьби зі злочинністю і правопорушеннями та з нагоди відзначення Дня Національної поліції України найкращих працівників поліції нагородили грамотами та подяками райдержадміністрації і районної ради.

На честь правоохоронців у день їх свята звучали пісенні дарунки від учасників художньої самодіяльності, кращих артистів району, а також заслуженого артиста України Павла Мрежука.

Нагадаємо, що 5 липня, Володимир Зеленський звільнив та призначив знову керівника Обухівської РДА.


Читати "Моя Київщина" у Telegram