#

Голова Офісу Президента Андрій Єрмак потрапив у ТОП-100 найвпливовіших людей Київщини

07.01.2021 13:00
Голова Офісу Президента Андрій Єрмак потрапив у ТОП-100 найвпливовіших людей Київщини
Андрій Єрмак

Андрій Єрмак увійшов у рейтинг найвпливовіших людей Київської області

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина".

У 2019-2020 році Єрмак зробив карколомну кар’єру – від бізнесмена середньої руки до спочатку помічника президента, а потім і голови його Офісу.

Єрмак давно та плідно займається політикою і бізнесом у Києві. Варто нагадати, що у 2010 році він був довіреною особою кандидата в президенти Арсенія Яценюка на 216 окрузі (Дарниця, ДВРЗ і Харківський масив Києва).

Зараз Єрмак разом із мером Віталієм Кличком фактично поділили Київ. У структурі Київської міської державної адміністрації на посадах заступників голови сидять люди очільника Офісу Президента. Із десяти голів районних державних адміністрацій у столиці п’ять – представники команди Єрмака.

Активно посилюється Єрмак і в будівельній галузі, співпрацюючи з одним із найбільш одіозних представників "молодої команди" Черновецького – Денисом Комарницьким. Попри скандали та обшуки, голова Офісу вперто залишає цього "зашквареного" персонажа у своїй команді. 

Зазначимо, що Єрмак уже сприймає себе ледь не "напівмером" Києва. А що завжди хоче будь-який великий гравець? Авжеж, розширити кордони. У випадку з Києвом – створити агломерацію. Безумовно, голова Офісу Зеленського екстраполює свої інтереси на Київську область.

Читайте також: ТОП-100 найвпливовіших людей Київщини у 2020 році.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: