#

Голова Студениківської ОТГ розповіла про успішні практики самоврядування (ВІДЕО)

04.06.2021 09:40
Голова Студениківської ОТГ розповіла про успішні практики самоврядування (ВІДЕО)
Марія Лях

Голова Студениківської громади Марія Лях поділилася успішними практиками ОТГ у ефірі програми від "Суспільне.Київ", на якому був присутній також заступник голови у Всеукраїнській асоціації громад Сергій Замідра

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на сторінку заступника голови у Всеукраїнській асоціації громад Сергія Замідри у фейсбуці.

Марія Лях розповіла про 50 000 гривень підйомних коштів – одноразові виплати для лікарів, про житло для лікарів. Також голова громади розповіла про запуск АЗПСМ громади, постійний пошук нових проєктів, боротьбу громади за колгоспні ліси та багато іншого.

Також в ефірі не могли оминути важливу подію для місцевого самоврядування — перше засідання Палати місцевих влад Конгресу місцевих і регіональних влад при Президентові України, темою якого була профтехосвіта, енергозбереження та індустріальні парки.

Нагадаємо, що у селі Переяславське Студениківської ОТГ почалися будувати стадіон, який належить до переліку об’єктів  програми "Велике будівництво".


Читати "Моя Київщина" у Telegram