#

Голова Васильківської ОТГ розповіла, коли у громаді розпочнеться опалювальний сезон

01.11.2022 12:10
Голова Васильківської ОТГ розповіла, коли у громаді розпочнеться опалювальний сезон
Фото з мережі Інтернет

Учора, 31 жовтня, Наталія Баласинович  провела апаратну нараду з керівниками структурних підрозділів Васильківської міської ради, комунальних підприємств, управляючих компаній, медичних установ, старост

Як повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на сторінку Наталії Баласинович у Facebook, на нараді було обговорено нагальні питання з забезпечення нормальної життєдіяльності громади та її мешканців.

За словами очільниці громади, Васильківська багатопрофільна лікарня інтенсивного лікування та Васильківський центр первинної медико-санітарної допомоги розпочали опалення в закладах ще на минулому тижні.

Також було вказано, що навчальні заклади, відповідно до затверджених раніше рішень, з 31 жовтня розпочинають свою роботу за змішаною формою навчання. Навчальні заклади, які мають котельні з альтернативним опаленням, буде підключено також 31 жовтня. Дошкільні навчальні заклади №№ 4, 5, 9, за заявками керівників, почнуть опалюватись орієнтовно з 01 листопада.

Наталія Баласинович сказала:

У житловому секторі опалення буде запущено, якщо протягом трьох днів середньоденна температура не буде перевищувати +8 градусів. Окрім того, зараз в Київській області є обмеження в споживанні електрики, а на комунальне підприємство Васильківтепломережа потрібно 2.5 МВт/год., що є суттєвим навантаженням в нинішній ситуації.

На кінець вона наголосила, що є визначені пункти обігріву, які функціонуватимуть у період зниження температури повітря, можливого відключення електроенергії або опалення.

Адреси пунктів обігріву по м. Васильків:

  • Васильківський академічний ліцей "Успіх" - вул. Шевченка, 46;
  • ОЗО «Васильківський академічний ліцей "Престиж" - вул. Декабристів, 135;
  • БФ "Старс" - вул. Шевченка, 5.

Окрім цього, при необхідності буде розгорнуто пересувний пункт обігріву пожежно-рятувальної частини м. Васильків.

Нагадаємо, що 29 жовтня у місті Васильків відкрили нове модульне містечко для переселенців та мешканців, які втратили житло.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: