#

Голова Васильківської ОТГ стала лауреатом премії "Cabinet Boss.TOP-50"

01.12.2021 16:20
Голова Васильківської ОТГ стала лауреатом премії "Cabinet Boss.TOP-50"
Наталія Баласинович

У понеділок, 29 листопада, в Києві в Fairmont Grand Hotel відбулася урочиста церемонія нагородження щорічної бізнес премії "Cabinet Boss. TOP-50"

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на допис Наталії Баласинович у Facebook.

Участь у даному заході взяла голова Васильківської ОТГ Наталія Баласинович, яка у результаті отримала нагороду "Мер року".

Наталія Баласинович зауважила:

Будь яка премія - це потужний стимул ставати ще краще і прагнути досягати нових висот. Це визнання наших найсміливіших прагнень і втілення їх в життя громади. Неймовірно вдячна за нагороду «Мер року», яка символічно співпала з річницею мого призначення на посаду міського голови Васильківської громади) Ми, не покладаючи рук, плідно працюємо над розбудовою нашої громади, залученням нових інвестиції, створенням робочих мість. Я впевнена, що незабаром Васильківська громада буде однією з найрозвиненіших громад -сателітів столиці). Щиро вдячна всім за цей рік! За Вашу довіру, підтримку, натхнення! Ми зуміли втілити знакові проекти на території нашої громади, і я впевнена - попереду тільки найкраще!

Варто зауважити, що завданням бізнес-премії "Cabinet Boss.TOP-50" є  формування символу лідерства та підвищення прозорості української економіки, сприяння розширенню міжнародних контактів, зміцненню авторитету бізнес-спільноти у питаннях економічного розвитку країни.

Також у межах премії визначать найбільш значущі суспільні події, що вплинули на розвиток країни.

Нагадаємо, що 1 грудня у Васильківській ОТГ інспекторським складом Обухівського районного управління було проведено інформаційно-роз’яснювальну роботу з мешканцями.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: