#

Голову азербайджанської діаспори в Україні нагородили медаллю "За заслуги перед містом Ірпінь"

19.12.2023 09:00
Голову азербайджанської діаспори в Україні нагородили медаллю "За заслуги перед містом Ірпінь"
Фото з місця подій

Учора, 18 грудня, голову азербайджанської діаспори в Україні Хікмета Джавадова нагороджено медаллю "За заслуги перед містом Ірпінь"

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на допис депутата Антона Головенка.

Нагороду вручив Ірпінський міський голова Олександр Маркушин на засіданні азербайджанської діаспори в Україні, присвяченому до Дня солідарності азербайджанців у всьому світі.

У засіданні брали участь також депутати Верховної Ради, депутати Меджлісу Азербайджану, посол Азербайджану в Україні Сеймур Мардалієв та посол України в Азербайджані Владислав Каневський. 

З великою повагою привітали наших друзів зі святом. Подякували за співпрацю. Міський голова Ірпеня нагородив голову обʼєднання азербайджанської діаспори в Україні Хікмета Джавадова медаллю за заслуги перед містом. Враховуючи всю допомогу, яку нам надав азербайджанський народ та безпосередньо діаспора, можна з впевненістю казати, що нагорода заслужена

- зазначив депутат Ірпінської міської ради Антон Головенко.

Азербайджанська діаспора в Україні активно допомагає відновлювати Ірпінь. Зокрема, компанія "SOCAR" відновила пошкоджений під час бойових дій ліцей "Лінгвіст", а профінансувала його утеплення, а також капітальний ремонт даху Ірпінської міської поліклініки.

Нагадаємо, що представники Литви, Швеції та Канади завітали до Ірпеня.

Читати "Моя Київщина" у Telegram