#

Горе-ділки з Київщини влаштували бізнес фейковими правами

20.01.2023 15:30
Горе-ділки з Київщини влаштували бізнес фейковими правами
Фото з місця подій

На Київщині прикордонники виявили в чоловіка підроблений документ

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на спільноту "Окремий контрольно-пропускний пункт "Київ" у Facebook.

На Київщині чоловік вирішив "протестувати" пильність прикордонників та надав для перевірки підроблений документ. За підроблене водійське посвідчення громадянин Білорусі 1988 року народження заплатив горе-ділкам 350 доларів США.

Ділки запевнили чоловіка, що підробку ніхто не помітить, бо зовні водійське посвідчення виглядає так само як і оригінальний документ. Проте, пильність прикордонників завадила іноземцю далі користуватися підробкою.

Також у мобільному телефоні чоловіка виявили листування, яке свідчить про свідоме порушення законодавства України - замовлення підробленого документа. 

Тепер свої дії чоловік пояснюватиме співробітникам поліції, адже саме їм передали громадянина. До того ж прикордонники направили повідомлення про виявлення ознак злочину за ст. 358 КК України "Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів".

Нагадаємо, що голова поліції Київщини Андрій Нєбитов оприлюднив відеокадри з нагрудних камер поліцейських, які прибули одні з перших на місце падіння гвинтокрила ДСНС 18 січня у Броварах.


Читати "Моя Київщина" у Facebook