#

Гостомельська громада підписала з турками меморандум про співпрацю (ФОТО)

16.04.2021 19:13
Гостомельська громада підписала з турками меморандум про співпрацю (ФОТО)
Фото з місця події

Нещодавно до селища Гостомель завітали завітали члени "Союзу промисловців і підприємців Туреччини та України ТУСІБ"

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на сторінку "Гостомельська селищна рада" у Faсebook.

Делегацію представляв Президент ТУСІБ Зафер Озбай. Зустріч відбулася у форматі обговорення співпраці та створення довгострокових і взаємовигідних проєктів.

Очільник Гостомельської територіальної громади Юрій Прилипко, презентуючи досягнення громади, поділився найзаповітнішою мрією - створити найкращу ОТГ в Україні, де вже працюють флагмани виробничих галузей зі світовими брендами. Також наголосив, що за час його каденції відкрито 700 нових робочих місць. Наразі на території громади здійснюють успішну діяльність 468 суб’єктів господарювання і їх число збільшуватиметься.

Настав час створення сучасної соціально-побутової інфраструктури і втілення комплексного підходу розвитку території. На сьогодні в Гостомельської ТГ є потужний потенціал, який розкриватиметься інвестуванням.

Начальник відділу економіки й розвитку ГСР Олег Любимов зауважив, що наразі йде напрацювання стратегії створення індустріального парку в районі летовища ДП "Антонов", опрацьовуються проєкти прокладення об’їзної дороги та створення міста в місті з сучасною інфраструктурою і робочими місцями. Гостомель має всі шанси стати маленькою Швейцарією, містом, де збуватимуться мрії кожного, хто прагне розвитку й вдосконалення.

Представники ТУСІБ висловили практичні поради щодо створення кейсу пропозицій й запевнили, що відтепер про мрію гостомельського голови будуть знати інвестори з їхніх повідомлень на медійних сторінках в Україні й Туреччині.

Після завершення зустрічі було підписано меморандум про співпрацю.

Нагадаємо, що учасники бойових дій вимагають у голови Гостомельської ОТГ Юрія Прилипка повернення крадених земель.


Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: