#

Гостомельська СВА підписала Меморандум про взаєморозуміння з IRS

26.02.2024 15:50
Гостомельська СВА підписала Меморандум про взаєморозуміння з IRS
Фото з місця події

Гостомельська селищна військова адміністрація разом з іншими двома містами підписалa Меморандум про взаєморозуміння з Irpin Reconstruction Summit

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на пресслужбу Гостомельської СВА.

Кремінна, Бородянка та Гостомель - три населені пункти, які беруть участь у IRS "Хакатоні "100 ідей для міст", де передбачена підготовка концепцій різних інфраструктурних планів.

Начальник Гостомельської селищної військової адміністрації Сергій Смаль зазначив, що на території Гостомельської громади було пошкоджено більше 3200 об'єктів, зокрема і заклади освіти. IRS долучилися до відновлення одного повністю зруйнованого закладу освіти у селищі Гостомелі, що дасть можливість більш ніж 800 дітям піти до школи.

Волонтери IRS залучили сотні мільйонів гривень на відбудову критичної інфраструктури та житлового сектору Київщини, встановили співпрацю з муніципалітетами десятків міст ЄС та США.

Нагадаємо, що Гостомельська селищна військова адміністрація станом на 21 лютого нарахувала 978 компенсацій за програмою "єВідновлення" для власників пошкодженого або знищеного житла.

Читати "Моя Київщина" у Telegram