#

Гравці "Колоса" з Васильківщини отримають домашню арену

27.01.2020 17:35
Гравці "Колоса" з Васильківщини отримають домашню арену
Фото з мережі Інтернет

Стало відомо, що футболісти клубу "Колос" із Ковалівки Васильківського району, які лише минулого року дебютували в українській Прем’єр-лізі, незабаром отримають новий домашній стадіон місткістю 5000 місць

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на "Укрінформ".

"Невдовзі клуб, який лише минулого року дебютував у Прем’єр-лізі й зараз грає свої домашні матчі на "Оболонь-Арені", виступатиме вже на рідному стадіоні з критими трибунами місткістю майже 5 тисяч місць", — повідомив президент УПЛ Андрій Павелко.

Керівник УАФ також розповів, що арена буде обладнана підігрівом поля та сучасною дренажною системою і відповідатиме всім необхідним умовам УПЛ, а також технічним вимогам щодо використання системи VAR.

"Стадіон "Колос" зможе приймати матчі юнацьких та молодіжних збірних України і, поза всяким сумнівом, стане одним із центрів розвитку як дитячо-юнацького й аматорського, так і професіонального футболу всієї Київської області", — зазначив Павелко.

Також нагадаємо, що в Київській області протягом 2019 року було зведено та введено в експлуатацію 32 спортивних об’єкти.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: