#

Димерська громада відстоювала право на функціонування відділення Ощадбанку

06.08.2021 19:25
Димерська громада відстоювала право на функціонування відділення Ощадбанку
Фото з місця події

Сьогодні, 6 серпня, мешканці села Катюжанка Димерської ОТГ відстоювала право на функціонування відділення АТ "Ощадбанк" під стінами центрального офісу

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням  на сторінку Ольги Василевської-Смаглюк у Facebook.

Справа в тому, через невелику кількість клієнтів, малі обсяги платежів та інших банківських операцій в Катюжанці із завтрішнього дня закривається місцеве відділення "Ощадбанку".

Зазначається, що розмови про закриття точились протягом останніх трьох років.

Також народна депутатка Ольга Василевська-Смаглюк писала, що неодноразово надсилала звернення до правління банку та вела особисті перемовини з головою правління з вимогою не закривати його і всіляко намагалась відтермінувати цей процес. Також вона надавала відповідні інструкції голові громади та старості працювати з бізнесом та заохочувати їх переходити на обслуговування в цю державну фінансову установу.

Проте, на жаль, громаді протягом цього часу не вдалося залучити на обслуговування до банку бізнес сегмент. У зв’язку з чим, через неприбутковість установи, правління банку все ж таки ухвалило рішення про закриття відділення.

Однак, за результатами сьогоднішньої зустрічі, була досягнута домовленість про те, що голова Димерської громади звернеться до керівництва банку з письмовим фінансовим обґрунтуванням перспективності повторного подальшого відкриття цього відділення.  І у разі доцільності - правління банку розгляне такий варіант.

Нагадаємо, що винуватця смертельної ДТП, яка сталася 30 липня у Вишгородському районі, взято під варту.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: