#

Громада французького міста Б'євр передала Ржищівській громаді різдвяні подарунки

10.01.2024 16:10
Громада французького міста Б'євр передала Ржищівській громаді різдвяні подарунки
Фото з місця події

Мешканці Ржищівської міської територіальної громади отримали подарунки від жителів французького міста Б'євр (регіон Іль-де-Франс)

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на допис голови Ржищівської МТГ Крістіни Чорненької.

Ржищівську громаду постійно підтримують гуманітарною та медичною допомогою друзі з-за кордону.  Цього разу напередодні Різдва жителі французького міста Б'євр зібрали та передали українському місту Ржищів ліки, солодощі, новорічні набори та дитячі іграшки. А ще -  малюнки від французьких дітей.

Кожен солодкий пакунок зібраний зі щирими побажаннями, зі словами підтримки та вірою в перемогу України. На кожному дитячому малюнку є напис українською: "Щасливого Різдва". 

Іграшки, різдвяні набори та солодощі, які зібрали французькі волонтери,  отримають діти з родин, що постраждали внаслідок атаки дронів на ДНЗ "Ржищівський професійний ліцей" та діти внутрішньо переміщених осіб, які проживають на території Ржищівської МТГ.

Щоб отримати різдвяні подарунки, необхідно звернутися до Гуманітарного штабу, який знаходиться за адресою: м.Ржищів, вул.Ярмаркова, 24-а, телефон для довідок (063) 172-95-30 (Яна Папіженко).

Також допомога від французьких волонтерів надійшла до Ржищівського центру первинної медико-санітарної допомоги. Медичні препарати та перев’язувальні матеріали отримають хворі на прийомі у сімейних лікарів  та у пункті невідкладної допомоги за призначенням та потребою.

Нагадаємо, що орієнтовно у кінці лютого-на початку березня цього року проєкт "Поліцейський офіцер громади" в Ржищівській МТГ планують повноцінно запустити.

Читати "Моя Київщина" у Facebook