#

Громадські активісти оголосили акцію "Стоп наркотики" у Броварах

05.11.2021 08:45
Громадські активісти оголосили акцію "Стоп наркотики" у Броварах
Фото з мережі інтернет

У місті Бровари громадська організація "Спільними Зусиллями" заохочує людей взяти участь в акції протидії поширення реклами наркотиків

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на сторінку лідера ГО “Спільними Зусиллями” Ярослава Добрівського у Facebook.

Голова громадської організації Ярослав Добрівський розповів, яким чином розповсюджуються наркотики у Броварах. Зокрема чоловік повідомив:

Схема продажу наркотиків через Інтернет побудована так, що покупець і продавець уникають будь-яких контактів. Гроші переказують на банківську картку. Сплачений товар кур'єр залишає у схованці, розташування якої покупцеві повідомляють знову ж таки через Інтернет. Ловити таких наркоторговців вельми непросто. Тому для правоохоронців поява нарколавок в Інтернеті - справжній виклик.

Добрівський також зазначає, що правоохоронцям знадобиться тривалий час для того, щоб знайти ефективну форму для знаходження таких наркодилерів, однак завадити їхній роботі може кожен небайдужий житель міста, просто замалювавши адреси телеграм-каналів.

Нагадаємо, що Бровари долучилися до всеукраїнської акції бойкоту Nestlé через заборону компанії співробітникам спілкуватися українською мовою.


Читати "Моя Київщина" у Telegram