#

Група осіб у Борисполі створила мережу незаконних гральних закладів

21.07.2021 12:00
Група осіб у Борисполі створила мережу незаконних гральних закладів
Фото з місця події

У місті Бориспіль працівники поліції викрили злочинну групу, яка створила мережу гральних закладів

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на Національну поліцію Київської області

Викрили злочинну діяльність групи працівники слідчого управління поліції Київщини спільно з працівниками управління стратегічних розслідувань в Київській області ДСР за процесуальним керівництвом Київської обласної прокуратури. Встановлено, що організатором грального бізнесу був 42-річний чоловік, який діяв разом із 4 іншими особами.

Діяли заклади у закритому режимі з дотриманням конспірації, гравці допускались у приміщення для проведення азартної гри тільки по телефонному дзвінку та з дозволу адміністратора. При цьому, касири та адміністратори, відповідно до вказівок керівника злочинної групи, приймали рішення про допуск чи не допуск гравців до ігрового закладу.

Наразі слідчі за процесуальним керівництвом Київської обласної прокуратури повідомили про підозру фігурантам угруповання за ч. 3 ст. 28 ч. 1 ст. 203-2 (Незаконна діяльність з організації або проведення азартних ігор, лотерей, вчинена групою осіб). Санкція статті передбачає штраф від десяти тисяч до сорока тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, з позбавленням права обіймати певні посади або займатися певною діяльністю строком на один рік.

Нагадаємо, що 21 липня у місті Бориспіль вулиці Київський Шлях сталася аварія.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: