#

Гуртожиток у Згурівці може стати житловим будинком (ФОТО)

20.07.2020 13:47
Гуртожиток у Згурівці може стати житловим будинком (ФОТО)
Фото з місця події

Стало відомо, що гуртожиток Згурівського професійного ліцею, який знаходиться на вулиці Українська, 51, планують перебудувати під житловий будинок для пільговиків

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на сторінку "Zgurivska Rayonna Rada" у Facebook.

Зауважимо, що протягом 2015 – 2019 років Згурівською районною радою направлялися неодноразові звернення до Київської обласної ради та облдержадміністрації щодо передачі будівлі гуртожитку з державної власності у спільну власність територіальних громад сіл, селища Згурівського району, з метою забезпечення житлом пільгових категорій населення, учасників АТО (ООС) та членів їх сімей, а також створення належних умов для залучення молодих спеціалістів до роботи в Згурівському районі. Зокрема, в січні-лютому 2020 року виконавчим апаратом районної ради направлено звернення до Народного депутата України Сергія Буніна, але відповіді так і не отримали.

Наразі тривають необхідні роботи для передачі приміщення у власність громади та підготовка до капітального ремонту приміщення.  з подальшим його капітальним ремонтом та реальним відновленням в якості багатоквартирного житлового будинку, квартири якого підуть в розпорядження Згурівської об’єднаної територіальної громади.

Нагадаємо, що ще в 2017 році 2 га землі, яка належала Згурівській спеціальній загальноосвітній школі-інтернату для дітей сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, незаконно передали в приватну власність.



Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: