#

Індустріальний парк "Біла Церква" має нового директора

15.07.2021 19:30
Індустріальний парк "Біла Церква" має нового директора
Андрій Ропіцький

У понеділок, 12 липня, новим директором індустріального парку "Біла Церква" став Андрій Ропіцький

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на "fixygen"

До цього Ропіцький більше п'яти років займав посаду директора з розвитку бізнесу ТОВ "Індастріал Парк Менеджмент" - керуючої компанії білоцерківського парку.

На цій посаді він змінив Володимира Хмуріча, який завершив свою багаторічну співпрацю з індустріальним парком і прийняв рішення продовжити кар'єру за межами холдингу.

За інформацією компанії, Ропіцький має понад 14 років досвіду роботи в банківському секторі. У тому числі був територіальним менеджером структурованого Торгово-експортного фінансування в UniCredit Bank Ukraine.

Ропіцький зауважує:

"Індустріальний парк" Біла Церква "можна назвати лідером у своїй галузі. В його межах вже зараз створюється стійка промислова екосистема. Заохочується і підтримується застосування резидентами чистих і екологічно безпечних технологій і процесів.

Нагадаємо, що індустріальний парк "Біла Церква" нещодавно переміг у другому етапі польського конкурсу "Золота Ділянка 2020", його лот промислової нерухомості був визнаний переможцем серед інвестиційних пропозицій від Київської області.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: