#

Ініціативна молодь Кагарлика провела ярмарок на підтримку ЗСУ (ФОТО)

28.06.2022 09:20
Ініціативна молодь Кагарлика провела ярмарок на підтримку ЗСУ (ФОТО)
Фото з місця подій

У суботу, 25 червня, на вхідній площі Кагарлицького парку пройшов благодійний ярмарок під гаслом збору коштів для земляків, які служать у Збройних силах України

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на "Кагарлик City".

Зазначимо, що ініціатором та організатором заходу була Молодіжна ініціатива "Компас". Вибір на ярмарку був широким: від смаколиків і прохолодних напоїв до одягу та сумок, усілякого рукоділля, книг на різні смаки і для дітей, і для дорослих. І скрізь – патріотичні логотипи, символи і написи.

Серед відвідувачів ярмарку та активних покупців був і Кагарлицький міський голова Олександр Панюта, який завітав сюди зі своєю родиною.

Близько двох років тому було засновано Молодіжну ініціативу "Компас", яка об’єднала активну юнь Кагарлика. За цей час ініціативна молодь відзначилася в багатьох цікавих проєктах, а нині долучається до загальнонаціонального волонтерського руху на підтримку захисників України.

Що ж, «Компас» дає правильний орієнтир для нашої молоді, прищеплюючи активну життєву позицію, щирий патріотизм, залучаючи до суспільно корисних справ.

Нагадаємо, що 27 червня в селі Сомкова Долина Студениківської громади в останню путь провели Героя, захисника України Мухаммеда Ібрагімова.




Читати "Моя Київщина" у Facebook