#

Ірина Третьяк відкрила виставку картин до 6-річчя Офіційного дилера Jaguar Land Rover Київ Захід (ФОТО)

22.03.2024 18:43
Ірина Третьяк відкрила виставку картин до 6-річчя Офіційного дилера Jaguar Land Rover Київ Захід (ФОТО)
Оголошення про захід

Відома українська художниця Ірина Третьяк відкрила виставку картин "Дорогоцінні барви життя" до 6-річчя Офіційного дилера Jaguar Land Rover Київ Захід на Одеській площі

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина".

При створенні картин Ірина надихалась мальовничими українськими краєвидами та красою природи.  Усі картини написані в унікальній авторській об’ємній техніці мисткині. Яскраві барви, цікава символіка та оригінальний стиль — кожне полотно має особливу енергетику. Ірина Третьяк прагне приносити людям удачу своїми картинами: про це їй неодноразово повідомляли самі покупці.

Природа — це життя та натхнення, енергія та здоровʼя. Природа, яка страждала і плакала, була поранена і зцілена, стала жити й буяти барвами, як дорогоцінне каміння. Саме такі асоціації викликає ця серія картин

— розповідає Ірина Третьяк про створення серії картин "Дорогоцінні барви життя".

Ці унікальні  роботи написані відомою українською художницею під час повномасштабної війни. Вони відображають силу та міць України, яка присутня в її народі, дух України в любові українців до рідної землі. 

Ірина Третьяк постійно долучається до благодійних аукціонів, де її картини продають за рекордні суми.

Ірина Третьяк — видатна українська художниця, що прославилася своїми витонченими та неповторними полотнами. Авторська об'ємна техніка, яка стала візитною карткою художниці, підкреслює унікальність і особливість її робіт.

Її картини представлені у 27 країнах світу та є в багатьох відомих колекціонерів, політиків, найдревнішої монаршої династії Габсбурґів, Офісі Президента. 

Художниця представляла Україну на міжнародному Каннському фестивалі у рамках Українських днів культури.

Ірина стала першим українським художником, чиї картини були представлені у вигляді токенів NFT на популярному маркетплейсі Rarible.

Також вона входить у топ 100 найвпливовіших людей Київщини.

Художниця нагороджена головнокомандувачем ЗСУ Валерієм Залужним почесним нагрудним знаком "За сприяння війську України" та орденом миру.

Нагадаємо, що Ірина Третьяк відкрила виставку картин у готелі "Прем'єр Палац".


Читати "Моя Київщина" у Telegram