#

Ірпінь отримає три нові дитсадки наступного року

28.09.2021 15:45
Ірпінь отримає три нові дитсадки наступного року
Фото з мережі інтернет

Під час засідання виконавчого комітету ірпінський міський голова Олександр Маркушин повідомив, що наступного року в Ірпінській громаді відкриють три дитсадки

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на ITV.

За словами мера, у 2022-му планують відкрити три нові садочки – у Михайлівці-Рубежівці, в Ірпені на вулиці Київській та на Давидчука – в приміщення дитячої лікарні, яку перенесуть в сучасний медичний центр на Садовій. 

Крім того, наступного року обіцяють побудувати великий дитсадок на 300 дітей на вулиці Полтавській. На нього вже є проект, який пройшов експертизу. Цей садочок буде з басейном, як і садок на Київській.

За словами Маркушина, дитсадок на Полтавській будуватимуть на території старого дошкільного закладу. Наступного року навесні стару будівлю знесуть, а на її місці почнуться будівельні роботи. Діти, які відвідували заклад, будуть переведені у новий садочок на Київській.

Нагадаємо, що на Київщині винесли вирок 47-річному уродженцю Азербайджану Афрасу Куддасар-Огли Мамедову, який у травні 2021 року напав на свого конвоїра і втік прямо з будівлі суду в Ірпені.

Читати "Моя Київщина" у Telegram