#

Ірпінь отримав із Німеччини 74 дров'яні печі (ФОТО)

28.11.2022 17:10
Ірпінь отримав із Німеччини 74 дров'яні печі (ФОТО)
Фото з місця події

Завдяки грантовій програмі "Можливі спеціальні фонди для України" Ірпінь отримав 74 дров'яні печі для приготування їжі й обігріву

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на сторінку Олександра Маркушина у Facebook.

Мер Ірпеня каже:

Пічки ми отримали завдяки грантовій програмі "Можливі спеціальні фонди для України", на яку спільно подали заявку міста-побратими Ірпінь та Борна (Німеччина). Федеральне міністерство економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ) у співпраці з Німецьким товариством міжнародного співробітництва (GIZ), Німецькою асоціацією міст (DST) та сервісною агенцією "Громади в єдиному світі" (SKEW) надали для цього спеціальне фінансування і ми щиро вдячні за їм за це.

Далі Маркушин висловив подяку  Олені Овчаренко, яка координує співпрацю українсько-німецьких міст-побратимів мережі Engagement Global та Артему Садомову, координатору офісу SKEW в Україні за постійну підтримку українсько-німецьких проєктів Ірпеня і Борни.

Також мер міста він не забув подякувати:

Дякуємо міському голові Борни Оліверу Урбану та його заступнику Сьорену Росса за можливість реалізації спільного проекту та підтримку. Дякуємо GIZ в особі Маркуса Лампе, відповідального за закупівлю печей та передачу їх в Борну. Також подяку висловлюємо Сільвіо Вайзе, керівнику регіонального відділення компанії Baywa в Борні за фінансову підтримку транспортування вантажу до Ірпеня. І особливо велике спасибі радниці Ірпінського міського голови з міжнародної співпраці Оксані Сулимі за координацію цього проекту і пророблену величезну роботу!

Нагадаємо, що наразі в місті Ірпінь триває ремонт понад 30-ти багатоповерхових будинків, які пошкодили російські окупанти.



Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: