#

Ірпінь відвідала делегація з Ізраїлю: пропонують допомогу у відбудові міста (ФОТО)

28.10.2022 16:15
Ірпінь відвідала делегація з Ізраїлю: пропонують допомогу у відбудові міста (ФОТО)
Фото з місця події

Учора, 27 жовтня, Ірпінь відвідала делегація з Ізраїлю на чолі з віцемером міста Ашдод Еллі Нахтом та співзасновником Фонду "Ребілдінг Юкрейн" Борисом Шульманом

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" за покликанням на пресслужбу Ірпінської міської ради.

Представнки ізраїльської делегації разом з керівництвом міста оглянули руїни Ірпінського Центрального будинку культури та понівечений стадіон "Чемпіон".

Керуючий справами виконкому ІМР Дмитро Негреша прокоментував:

Всіх членів ізраїльської делегації дуже вразили наслідки військової агресії російської федерації. Я вважаю, що ніхто не міг уявити, що таке можливо у 21 столітті.

Також Дмитро негреша розповів, що сторони домовилися про подальшу співпрацю, а представники делегації запропонували свою допомогу у відновленні житлового фонду та облаштуванню укриттів для мешканців Ірпінської громади.

Він зазначив:

Наше місто продовжує активно розвивати міжнародну співпрацю. Ми звертаємося і будемо звертатись із проханням допомогти відновити наше місто до всіх міжнародних партнерів.

Нагадаємо, що міський голова Ірпеня Олександр Маркушин на сесії Ґданської міської ради ініціював створення Асоціації громад України та Польщі.




Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: