#

Ірпінчанка Ольга Лящук – найсильніша жінка планети (ФОТО)

16.11.2022 19:10
Ірпінчанка Ольга Лящук – найсильніша жінка планети (ФОТО)
Ольга Лящук

Ірпінчанка Ольга Лящук перемогла на світових змаганнях «SBD Official Strongman Games 2022», що пройшли в американському місті Дейтона-Біч, та знову здобула титул найсильнішої жінки світу

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на допис Ольги Лящук у Facebook.

У  своїй публікації спортсменка написала:

Завершилися чергові світові змагання "SBD Official Strongman Games 2022", на яких я посіла 1-е місце! І я знову найсильніша жінка світу!

Ольга зауважила, що це вже шоста її перемога на чемпіонатах світу з стронгспорту. Отримавши золотий приз, вона зібрала вже всю колекцію нагород.

Видання Tribuna.com процитувало Ольгу Лящук:

Це були важкі змагання. Через ураган Ніколь, який зараз іде Флоридою, було складно відпочити після дороги й відновити сили, тому наприкінці першого дня змагань я була тільки в першій п’ятірці учасниць, хоч і з мінімальним відривом. Наступного дня мені вдалося вийти на друге місце перед фінальною вправою "Кулі Атласа", де я змогла показати найкращий час виконання та посісти перше місце. Хочу подякувати всім, хто мене підтримував, особливо моїм друзям і родичам із України. Віримо в Україну, віримо в перемогу.

Нагадаємо, що мер Ірпеня Олександр Маркушин від імені Ірпінської громади підписав угоду про побратимство з мером міста Маямі (Флорида, США) Френсісом Суаресом.



Читати "Моя Київщина" у Facebook