#

Ірпінські мами з дітьми отримали шанс відпочити в Польщі

01.11.2023 14:40
Ірпінські мами з дітьми отримали шанс відпочити в Польщі
Фото з місця події

11 сімей (11 мам та 19 дітей) Ірпінської міської територіальної громади отримали можливість здійснити тривалу подорож до Польщі

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на допис телеграм-каналу Ірпінської міської ради. 

Це родини, які мають під опікою дітей-сиріт та позбавлених батьківського піклування, сім’ї, що виховують дітей з інвалідністю, багатодітні сім’ї, сім’ї із числа внутрішньо переміщених осіб.

Юні ірпінці та їх мами змогли поліпшити своє емоційно-психологічне здоров’я та відпочити на території Вормінсько-Мазурського воєводства Республіки Польща. Сімʼям забезпечили безкоштовне проживання у чотиримісних номерах зі всіма зручностями, безкоштовне триразове харчування. Неподалік готельних комплексів, де проживають родини з Ірпеня, є мальовниче озеро та парк, поряд –спортивно-оздоровчий комплекс. Діти-школярі продовжують навчання в українських школах онлайн.

Приймаюча сторона допомагає гостям в оформленні документів для отримання медичної страховки та грошової допомоги. Дана подорож стала можливою за сприяння організації "Sul Lago" спільно з товариством "Czysty Swiat" та завдяки співпраці зі Службою у справах дітей та сімʼї Ірпінської міської ради.

Нагадаємо, що Київська обласна адміністрація виділила ще 21 700 000 гривень для відновлення Ірпеня.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: