#

Ірпінці вже три роки чекають на ремонт підземного переходу в центрі міста

08.07.2021 08:49
Ірпінці вже три роки чекають на ремонт підземного переходу в центрі міста
Антон Головенко та Артем Миронович

Учора, 7 липня, зустрілися депутат Ірпінської міської ради Антон Головенко з директором регіональної філії "Укрзалізниці" "Південно-Західна залізниця" Артемом Мироновичем, щоб обговорити питання ремонту підземного переходу в центрі міста

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на допис Антона Головенка у Facebook.

Депутат Ірпінської міської ради Антон Головенко відзначив, що зустрівся з Артемом Мироновичем за дорученням Ірпінського міського голови Олександра Маркушина, маючи завдання нагадати керівництву "Укрзалізниці":

Громада Ірпеня вже давно чекає на оновлений підземний перехід, який належить саме "Укрзалізниці". За результатами зустрічі домовились про комплекс заходів у цьому напрямку. Здається, розуміння є. Навіть "по руках вдарили", що значить у чоловіків принципово довести справу до кінця.

Антон Головенко додав, що місто не має права самостійно наводити там лад за рахунок міського бюджету.

Він наголосив, що позиції Олександра Маркушина та Артема Мироновича щодо необхідності реконструкції переходу під залізницею в Ірпені збігаються, і в цьому питанні вони сповнені конкретики та рішучості.

Нагадаємо, що в Ірпені оголосили переможців "Громадського бюджету 2021", усього відібрано 17 проектів, на реалізацію яких в майбутньому році буде направлено 3,5 млн грн із міського бюджету.

Читати "Моя Київщина" у Facebook