#

Ірпінська громада отримає допомогу від міста-побратима Мілвокі

17.03.2024 10:13
Ірпінська громада отримає допомогу від міста-побратима Мілвокі
Фото з місця події

Ірпінська громада очікує на отримання понад 800 безперебійних точок доступу Wi-Fi та програмне забезпечення від міста-побратима Мілвокі (Вісконсин, США)

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на допис Ірпінського голови Олександра Маркушина. 

15 березня 2018 року був підписаний Меморандум про побратимство між Ірпенем та Мілвокі (Вісконсин, США). Наше партнерство випробуване не лише роками розквіту обох міст, а й лихом війни, яке прийшло в Ірпінську громаду. З перших днів повномасштабного вторгнення росії в Україну мер Кавальє Джонсон разом з громадою Мілвокі проводили мітинги та благодійні забіги на підтримку України, висвітлювали на телебаченні потреби українців. Але головне – завжди були поруч з нами,

- написав Олександр Маркушин.

Нині Ірпінська громада очікує на передачу безпрецедентної допомоги на близько 2 мільйони доларів — понад 800 безперебійних точок доступу Wi-Fi та програмне забезпечення. Таку систему використовують в оборонному секторі США і вперше в історії застосують за межами країни саме в Ірпінській громаді.

Неймовірна допомога від справжніх друзів. Дякую громаді міста-побратима Мілвокі, меру Кавальє Джонсону та всій його команді за непохитну підтримку Ірпінської громади у важкий час,

- висловив свою вдячність мер Ірпеня.

Нагадаємо, що в Ірпінській громаді у межах програми від американської організації Global Empowerment Mission (GEM) у партнерстві з фондом Говарда Г. Баффета замінили вже понад п'ять тисяч віконних конструкцій і понад дев'ять тисяч склопакетів.

Читати "Моя Київщина" у Telegram