#

Ірпінська команда завоювала срібло Чемпіонату України з волейболу

28.02.2024 15:55
Ірпінська команда завоювала срібло Чемпіонату України з волейболу
Фото з місця події

ВК "Ірпінь-Молодість" став срібним призером Чемпіонату України з волейболу серед чоловічих команд другої ліги, який проходив на Львівщині

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на телеграм-канал ITV News Ірпінь Буча Гостомель Бородянка. 

18 лютого в м. Хирів на Львівщині завершився чемпіонат України з волейболу серед чоловічих команд другої ліги, де волейбольний клуб "Ірпінь-Молодість»" титульним спонсором якого стала Інвестиційна група "MOLODIST", здобув почесне друге місце. Під час чемпіонату лауреатів сезону нагородили особливими відзнаками, а граючий тренер команди ВК "Ірпінь-Молодість" Ігор Пінчук був визнаний кращим гравцем.

Незважаючи на те, що ВК "Ірпінь-Молодість" не вийшла в першу лігу, хлопці показали чудову командну гру та гідні результати, поступившись суперникам лише у фінальному поєдинку. У підсумку спортсмени вибороли друге місце і стали срібними призерами змагань,

— розповів  голова Інвестиційної ради Ірпеня Володимир Карплюк.

Нагадаємо, що під час засідання 27 лютого виконавчий комітет міськради Ірпеня прийняв 20 скасувань житлових сертифікатів за програмою "єВідновлення".

Читати "Моя Київщина" у Telegram