#

Ірпінська міська рада підписала тристоронній меморандум про відбудову

09.11.2023 15:00
Ірпінська міська рада підписала тристоронній меморандум про відбудову
Фото з місця подій

Фонд відновлення Ірпеня, Благодійний фонд "Леруа Мерлен Солідарність" та Ірпінська міська рада підписали між собою тристоронній меморандум про відбудову

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на допис телеграм-каналу Ірпінської міської ради.

Першим об’єктом, що відбудовуватиметься спільними зусиллями, став будинок в одному з найбільш постраждалих мікрорайонів громади за адресою місто Ірпінь, 10 лінія, 4А.

Фонд "Леруа Мерлен Солідарність" надасть будівельні матеріали, зокрема, готовий цемент. Раніше Ірпінь підписав меморандум з компанією "Екософт", яка фінансуватиме відновлення цього будинку в рамках благодійної кампанії "Допомога в кожній краплі".

Благодійний фонд "Леруа Мерлен Солідарність" вже понад рік допомагає у відбудові Ірпеня. Було відновлено найвищу будівлю міста - 18-поверхівку ЖК "Синергія 2+" де мешкає понад 1000 осіб. Вартість відновлення склала близько 10 млн грн.

Також фонд вже профінансував ремонтні роботи для відновлення 18 об’єктів міста, тринадцять з яких – багатоквартирні будинки. Загальна вартість відновлення обʼєктів вже становить понад 55 млн грн.

У Ірпінській міській раді зазначили:

Ми закликаємо бізнес, донорів, фонди об'єднати наші зусилля задля якнайшвидшого відновлення міст та країни. Відновимо міста - відновимо економіку.

Задонатити на відбудову Ірпеня будинку на 10 Лінії, 4А можуть усі охочі.

Нагадаємо, що в Ірпені триває капітальний ремонт будинку за адресою: вулиця Котляревського, 52 а, який постраждав унаслідок збройної агресії російської федерації проти України.

Читати "Моя Київщина" у Telegram